04/01/18 - 13:21h

Novak bez Agasija na AO?

 

Ukoliko bude odlučio da igra na Australijan openu, Novak Đoković će to uraditi bez Andrea Agasija u timu.


Zimbio

Trener najboljeg srpskog tenisera trebalo je da nastupi na egzibiciji ‘World Tennis Challenge’ u Adelejdu, ali se povukao zbog nezgode koju je doživeo na odmoru.

– Veoma sam razočaran što moram da odustanem od ‘World Tennis Challenge’. Nažalost, tokom Božićnog odmora imao sam incident prilikom snoubordinga, nisam se još oporavio i ne mogu da putujem do Australije. Nadao sam se ponovnom nastupu u Adelejdu… Svim mojim navijačima se izvinjavama i vidimo se uskoro. – rekao je Agasi.

Ova egzibicija igra se od 8. do 10. januara, a Australijan open počinje pet dana kasnije, što ostavlja mogućnost da se trener Novaka Đokovića oporavi i doputuje u Australiju do starta prvog grend slema sezone.

Iako je ranije izjavio da će sigurno biti u Melburnu sa Novakom, sada je pod znakom pitanja učešće i jednog i drugog.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Andre Agasi, Australian Open, Grend Slem, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
VESNA January 4, 2018 Odgovori

Mislim da je Nole nagrabusio sa neadekvatnim trenerima. Nečuveno, Andre Agasi pravi neke lične planove, za sopstvene nastupe, u vreme kad je Novaku najneophodniji ! Taj ima Noleta uvek da ostavlja na cedilu u najgorim trenucima, a Štepanek je totalno neiskusan i nestručan. O Pepe Imazu neću ni da diskutujem. *** Nole, hitno vrati Borisa Bekera, ako uopšte planiraš da bilo šta postigneš u ovoj sezoni. *** Mislim da je Nole, u nastojanju da smanji psihološki pritisak oko povratka na teren (o povratku na tron sada izgleda nema ni govora !!!), otišao u drugu krajnost, pa je sve počeo da shvata nekako neozbiljno, neobavezujuće i površno. Ako misli da ga pamtimo po lepom, neka dođe sebi i počne ozbiljno da vodi dalju karijeru, ili neka se pošteno oprosti od nas, koji smo živeli za svaki njegov poen. Ovo je sve postalo gola sprdačina. Nole očigledno ne može sam, a nema nikakvu podršku od svog stručnog tima. Pljujte me koliko hoćete. Ja bih najviše volela da nisam u pravu, ali, na žalost – jesam !

 
zoran January 5, 2018 Odgovori

Raduje da se Nole uzeleo tenisa a rezultati ce doci bez obzira na trenere i sve ostalo.Sve je u Noletovom mentalitetu a to su pobede.Samo da se sacuva od novih povreda to je prioritet.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.