30/05/16 - 21:10h

Noletova prva nedelja na Rolan Garosu (video)

 


Organizatori Rolan Garosa napravili su zanimljiv video -- rekapitulaciju prve nedelje na turniru za Novaka Đokovića, Endija Mareja, Serenu Vilijams i Stana Vavrinku.

foto: Zimbio.com

foto: Zimbio.com

U toku prve takmičarske nedelje na Rolan Garosu, najbolji teniser sveta Novak Đoković odigrao je tri meča.

U prvom kolu savladao je Jen Suna “Rendija” Lua sa 6:4, 6:1, 6:1, a taj meč nije bio ništa drugo nego lagano zagrevanja za Đokovića. Na terenu je proveo 90 minuta i tako došao do druge runde i Stiva Darsisa.

U meču protiv Belgijanca nije blistao srpski teniser, ali je uspeo da završi posao u tri seta -- 7:5, 6:3, 6:4, posle dva sata i 20 minuta igre.

Svakako najzanimljivi meč igran je u trećoj rundi, protiv naturalizovanog Britanca Aljaža Bedenea. Igrani su dugi gemovi i poeni, osim sa protivnikom Novak se borio i sa mrakom koji je pretio da prekine meč, ali je posle nešto više od dva sata slavio sa 6:2, 6:3, 6:3. Meč su obeležili pokušaji momka rođenog u Ljubljani da odugovlačenjem stigne do prekida zbog mraka, u čemu nije uspeo.

Osim najzanimljivijih detalja sa tri Đokovićeva meča, organizatori su u video ubacili i Novakov subotnji ”trening” sa skupljačima loptica.

Novak Djokovic - Week 1 - Roland Garros

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.