09/09/15 - 17:21h

Nole voli Šerloka Holmsa, Šopena… (video)

 


Srpski teniser Novak Đoković učestvovao je u kampanji teniskog brenda “Head”, u okviru koga je odgovarao na neka zanimljiva pitanja.

Prvi igrač planete i kompanija “Head” uspešno sarađuju već više od dve godine, a Srbin je reket ove marke prvi put promovisao još u januaru 2013. godine na Australijan openu.

Novak je tim moćnim oružjem u međuvremenu osvajao turnire širom sveta i ovaj brend svakako ima veliki značaj za njegovu dominaciju svetskim tenisom već izvesno vreme.

Đoković je odradio nekoliko reklama za “Head” u prošlosti, a poslednju u nizu je ova kompanija imala u Njujorku, kada je napravila zanimljiv mini intervju sa najboljim teniserom sveta.

Nole je odgovarao na neka interesantna pitanja, a između ostalog otkrio je da više voli Šerloka Holmsa nego Džejmsa Bonda, kao i da preferira Frederika Šopena u odnosu na Čajkovskog.

Između dnevnih i večernjih termina, Đoković bira igranje pod reflektorima, a više mu leži i nadmetanje na tvrdoj podlozi, nego na šljaci. Takođe, uz veliki osmeh otkrio je da ne bi imao ništa protiv i da bude otac desetoro dece.

Ova i još neka zanimljiva pitanja i odgovore možete poslušati na snimku.

HEAD #Gameraiser Profile - Novak Djokovic

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Australian Open, Grend Slem, Intervju, Novak Djoković, Rang Lista, Tenis Video, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.