09/09/15 - 17:21h

Nole voli Šerloka Holmsa, Šopena… (video)

 


Srpski teniser Novak Đoković učestvovao je u kampanji teniskog brenda “Head”, u okviru koga je odgovarao na neka zanimljiva pitanja.

Prvi igrač planete i kompanija “Head” uspešno sarađuju već više od dve godine, a Srbin je reket ove marke prvi put promovisao još u januaru 2013. godine na Australijan openu.

Novak je tim moćnim oružjem u međuvremenu osvajao turnire širom sveta i ovaj brend svakako ima veliki značaj za njegovu dominaciju svetskim tenisom već izvesno vreme.

Đoković je odradio nekoliko reklama za “Head” u prošlosti, a poslednju u nizu je ova kompanija imala u Njujorku, kada je napravila zanimljiv mini intervju sa najboljim teniserom sveta.

Nole je odgovarao na neka interesantna pitanja, a između ostalog otkrio je da više voli Šerloka Holmsa nego Džejmsa Bonda, kao i da preferira Frederika Šopena u odnosu na Čajkovskog.

Između dnevnih i večernjih termina, Đoković bira igranje pod reflektorima, a više mu leži i nadmetanje na tvrdoj podlozi, nego na šljaci. Takođe, uz veliki osmeh otkrio je da ne bi imao ništa protiv i da bude otac desetoro dece.

Ova i još neka zanimljiva pitanja i odgovore možete poslušati na snimku.

HEAD #Gameraiser Profile – Novak Djokovic

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Australian Open, Grend Slem, Intervju, Novak Djoković, Rang Lista, Tenis Video, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari