04/03/15 - 16:17h

Nole u poseti “Školici života” u Kraljevu

 

Srpski teniser i Dejvis kup reprezentativac Novak Đoković posetio je u toku dana “Školicu života”, jednu od ukupno pet koliko je podigla humanitarna organizacija koja nosi njegovo ime u Srbiji.

Nole3

Novak je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što mu se ukazala prilika da poseti jednu od pet školica u koje je uloženo 28 miliona dinara.

On je naglasio koliko je bitna za jedno društvo briga o deci i njihovom obrazovanju i rekao da će fondacija nastaviti da pomaže siromašnim opštinama po Srbiji da obrazuju predškolske programe za decu.

Školice života postoje kako bi se širila svest i značaj predškolskog programa. Ispod 50 % dece u Srbiji starosti od tri do pet godina ne pohađa predškolski program i zato je cilj fondacije da on zaživi u Srbiji“, istakao je Novak.

Đoković je dodao i da će svakako pronaći vremena da se, uprkos zgusnutom rasporedu koji ima, posveti i ovim aktivnostima, naročito sada kada je i sam postao otac.

Novak Đoković predvodi selekciju Srbije u duelu protiv Hrvatske u okviru prvog kola Svetske grupe.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Dejvis Kup, Humanitarna akcija, Novak Djoković, Prvo kolo, Rang Lista, Srbija - Hrvatska, Teniseri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari: 1

 
luka March 4, 2015 Odgovori

nole ljudina

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.