24/04/14 - 16:35h

Nole postaje otac: Jelena Ristić trudna!

 

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković podelio je danas sa svojim fanovima srećnu vest. On i njegova verenica Jelena Ristić očekuju svoje prvo dete.

Novak Djokovic i Jelena Risitc

Novak Djokovic i Jelena Risitc

Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna! – napisao je Nole na oficijalnoj fejsbuk stranici uz sliku sa svojom izabranicom.

Novak i Jelena su u vezi više od osam godina, a upoznali su se još u srednjoj školi. Vereni su od septembra prošle godine, a svadba je bila najavljivana za kraj ove.

Zajedno smo osam godina i planiramo zajedničku budućnost, zato što se zaista mnogo volimo. Jedno drugom pružamo emotivnu stabilnost koja nam pomaže u našim karijerama. Jelena je moja najveća podrška, ona je ljubav mog života. – rekao je Novak neposredno pre veridbe.

Ekipa sajta TenisUživo čestita budućim roditeljima!

.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 2

 
Rajko April 24, 2014 Odgovori

Čestitam Ani i Jeleni na pobjedama.Posebno srećnu čestitku upućujem budućim roditeljima i da sve bude sa srećom Noletu i Jeleni.

 
Boki! April 24, 2014 Odgovori

Bravo Jelena i Ana ,danas mije bio divan dan gledajuci vase pobedu a Jeleni i Noletu neka bude prinova sa srecom!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.