11/11/15 - 19:07h

Nole: Imitacije? Osetio sam određene ’ispitivačke’ poglede u svlačionici

 


Najbolji teniser Srbije i planete, Novak Đoković, u razgovoru za CNN ističe da je prestao sa imitacijama onog trenutka kada je osetio određene “ispitivačke” poglede u svlačionici, te da nije želeo da ugrozi svoj odnos sa kolegama.

Nole

„Osetio sam određene ’ispitivačke’ poglede u svlačionici. Osetio sam da je to kraj i da je vreme da stanem jer nisam želeo da ugrozim odnos i poštovanje koje imam sa igračima u svlačionici, posebno protiv vrhunskih rivala. To nisam radio da bih ih ismevao, već samo da bih ljude nasmejao i to sam činio od svoje pete ili šeste godine“, rekao je Novak.

Srbin je na početku profesionalne karijere bio izuzetno popularan po svojim imitacijama drugih tenisera, što aktuelnih, što bivših, međutim ako ste se pitali zašto toga nema u poslednje vreme i šta mu je bio cilj sa njima, naš teniser je dao odgovor.

„Drago mi je da su mnogi ljudi to percipirali na ispravan način jer je to bio cilj – da se šalimo. Stigao sam do trenutka kada sa rekao: ’Ok, sada je dosta. Moraš prestati da budeš klovn i da počneš da igraš tenis’. I dalje to nekada radim na treninzima, ako je trenutak pravi, ali moram da budem oprezan da nikoga ne uvredim“, zaključio je Đoković.

Novaka Đokovića u nastavku sezone očekuje završni Masters godine u Londonu, čiji je žreb sutra, a kako je nekada imitirao Nole možete se podsetiti u ovom video sadržaju.

Djokovic impersonates Fed,Nadal,ARod,Hewitt,Sharapova,Goran

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.