15/06/14 - 16:51h

Nole i Jelena prave venčanje 9. jula na Svetom Stefanu

 

Naš najbolji teniser Novak Đoković i njegova dugogodišnja devojka i verenica Jelena Ristić uskoro će se venčati. Ovaj par nakon devet godina veze odlučio je da 9. jula uplovi u bračne vode. I lokacija je poznata. Novak i Jelena su odabrali Sveti Stefan kao mesto na kome će reći sudbonosno da. Domaći mediji pišu da će naš poznati par odsesti u Vili 118, koja važi za jednu od najluksuznijih na crnogorskom primorju. Istovremeno mladenci su zakupili i apartmane za goste, koji će na Svetom Stefanu provesti dva dana.

Novak intervju Rolan Garos

Glavnu reč oko organizacije venčanja vodi Jelena, bez obzira što je za ovu priliku angažovana specijalzovana agencija. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, jedan od najpoznaijih parova svetskog džet seta angažovao je i posebno obezbeđenje, tako da niko sem zvanica u toku ta dva dana neće moći da uđe na Sveti Stefan.

sveti stefan

Za sada nema najava ko bi se od poznatih mogao pojaviti na venčanju, ali je izvesno da će Noletovo i Jelenino venčanje posetiti Endi Marej i Marija Šarapova. Tu će naravno biti i Novakov drugar iz reprezentacije Viktor Troicki, kao i naše teniserske Ana Ivanović i Jelena Janković.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Jelena Ristić, Novak Djoković, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.