20/03/14 - 20:32h

Nole bez Bekera i u Majamiju

 

Iako je tokom Mastersa u Majamiju Novakovom timu trebalo da se priključi i Boris Berker, Nemca nećemo gledati u loži najboljeg tenisera Srbije. Beker je sprečen, jer ga očekuje dvostruka operacija kukova.

Novak Djokovic i Boris Beker

Novak Djokovic i Boris Beker

Nije u stanju da putuje. Ima operacije na oba kuka danas i sutra (četvrtak i petak), tako da nismo imali sreće. Nije mogao da dođe. U završnici turnira u Indijan Velsu pozvao nas je i rekao da hitno mora na operaciju. – rekao je Đoković.

Iako je u godišnjem rasporedu turnir u Majamiju bio na spisku onih na kojima će u Novakovom stručnom štabu biti i Boris Beker, Nemac je sprečen jer ga očekuje operacija oba kuka.

Beker je uz Novaka bio u Dubaiju, a Indijan Vels je preskočio. Mišljenja Đokovićevih navijača su podeljena, neki su zadovoljni što je u njegovom timu nekadašnji šampion belog sporta, ali je većina onih koji nisu oduševljeni Bekerovim učinkom.

Đoković se nada da će mu se Beker pridružiti u Monte Karlu, gde srpski teniser brani titulu.

Biće u Monte Karlu, držaćemo se ranije uspostavljenog rasporeda, naravno osim ako mu zdravlje to ne dozvoli. U ovakvim situacijama ne možete mnogo da uradite. Posle operacije kuka čovek ne može da se kreće, ne može da hoda. Taj problem pratio ga je godinama. – dodao je Novak.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Boris Beker, Masters, Masters u Majamiju, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
gordana March 20, 2014 Odgovori

brz oporavak bekeru!zelim mu puno zdravlja ali neka ga sto dalje od novaka. nole=vajda=1 na turnirima!

 
glisic March 21, 2014 Odgovori

ja isto mislim hvala

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.