10/02/15 - 16:50h

Nišikori kao japanski samuraj! (video)

 

Japanski teniser Kei Nišikori, trenutno peti teniser sveta, odavno je dokazao sve svoje veštine na teniskom terenu, kao i koliki je majstor sa teniskim reketom, ali je u jednoj reklami pokazao i sav svoj talenat u rukovanju mačem, ovaj put u ulozi samuraja.

Kei-Nishikori

Kei-Nishikori

Kei Nišikori je pokušao da svoje teniske kvalitete iskoristi u jednoj reklami za rezance, u kojoj je bio u ulozi japanskog samuraja, i kao što možete videti na snimku odlično se snašao. Reklama je snimljena u Njujorku, u gradu u kome je japanski teniser prošle godine igrao svoje prvo Gren slem finale i u kome je poražen od Hrvata Marina Čilića.

Nišikori je u reklami imao uobičajenog rivala sa druge strane mreže, kao i u tenisu, ali je razlika bila u rekvizitu, pošto je reket zamenio mačem.

Bilo je vrlo zabavno, prvi put sam koristio mač u svom životu, ja sam profesionalni teniser, a ovo je potpuno drugačije iskustvo“, rekao je Nišikori za sajt ATPWorldTour.com.

Uvek je zanimljivo probati neke druge stvari, uglavnom sam na teniskom terenu i uživam u ovakvim reklamama van terena“, dodao je Japanac.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, Grend Slem, Kei Nisikori, Rang Lista, Tenis Video, Teniseri, US Open, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.