12/05/15 - 11:48h

Navijač vređao Đokovića tokom treninga! (video)

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo je malu neprijatnost u Rimu, kada ga je jedan od brojnih navijača koji su bili prisutni tokom treninga provocirao i konstantno vređao.

Novak

Novak

Srpski teniser je u tom trenutku trenirao na Centralnom terenu sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim.

U toku treninga, jedna osoba je počela da dobacuje uvrede Novaku, koji nije izgubio prisebnost u tim trenucima, prišao je osobi koja ga je vređala, razmenio sa njom nekoliko rečenica, a zatim nastavio trening.

Sukob nije prerastao u nešto više, ali je nepoznati muškarac i nakon dijaloga sa srpskim teniserom nastavio u istom maniru, pa je reagovalo obezbeđenje koje je izbacilo sa teniskog kompleksa vinovnika ovog incidenta.

Uprkos neprijatnosti koju je doživeo, Nole je kao veliki šampion i profesionalac nakon treninga delio autograme i slikao se sa obožavaocima.

Nole

Nole

Prvi reket sveta danas započinje svoj nastup na Masters turniru u Rimu, a rival na startu biće mu Španac Nikolas Almagro, koji je u prvom kolu savladao domaćeg tenisera Luku Vanija.

Ovde možete videti i snimak pomenutog incidenta.

Internazionali BNL d'Italia: Tifoso cacciato

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, ATP trka, Masters, Masters u Rimu, Novak Djoković, Rang Lista, Tenis Video, Teniseri, Turniri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari: 4

 
Мирољуб May 12, 2015 Odgovori

НЕМОЈТЕ НИШТА ДА ВАС ЧУДИ, ТО СУ СВЕ НАРУЧЕНИ ПРАЗНОГЛАВЦИ, КОЈИ ДОБИЈУ ЛОШ ЗАДАТАК И НИСУ СВЕСНИ ДА РАДЕ ЗА ШАКУ ДОЛАРА, НЕКОГ НАРУЧИОЦА. СПОРТ ЈЕ СПОРТ И ТУ ТРЕБА ДА ПОБЕДИ ОНАЈ КОЈИ ЈЕ БОЉИ А НЕ НА ОВАКАВ НАЧИН. СВЕ ЧЕСТИТКЕ НОЛЕТУ И ЊЕМУ СЛИЧНИМ СПОРТИСТИМА ИЗ БИЛО КОЈЕ ДРЖАВЕ И ВЕРОИСПОВЕСТИ. НЕКА БОЉИ ПОБЕДИ А НЕ СУДИЈЕ ИЛИ. . . .

 
dena May 12, 2015 Odgovori

Prisebnost je vrlina Novaka u trenutcima kada to treba ,najbolji si .

 
VESNA STEFANOVIC May 12, 2015 Odgovori

NOLE JE SPORTISTA,PRISEBAN,TOLERANTAN I DOBAR COVEK TO JE ODLIKA SAMO RETKIH I DOBRIH LJUDI

 
Viktor May 12, 2015 Odgovori

Neki put ga ne razumem…mislim zbog čega se spusta na takav nivo i diskutira sa nekog kretena!? Haha ja bih to sa smehom iskulirao i javio bih obezbeđenju (ako stvarno smeta)…briga mene da trošim svoju energiju na budale…

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.