26/09/14 - 19:02h

Najpotpunija biografija Novaka Đokovića u prodaji od ponedeljka

 

Kris Bauers, britanski pisac i komentator televizijskog kanala Eurosport, priredio nam je najpotpuniju biografiju srpskog asa i jednog od najboljih tenisera svih vremena, Novaka Đokovića. Knjiga će se u Srbiji prodavati od ponedeljka.

Biografija Novaka Djokovica

Biografija Novaka Djokovica

„Sportski lider Novak Đoković i uspon Srbije“, biografija najboljeg tenisera sveta, naći će se u izdanju Lagune u prodaji od ponedeljka, 29. septembra u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori, u knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca i na svim prodajnim mestima novina.

Bauers nam otkriva, do sada, nepoznate detalje iz života Novaka Đokovića, piše o problemima sa kojima se srpski teniser suočavao, ali ipak nije odustajao od svojih ciljeva. O tome kako se mučio da poboljša svoje zdravlje i pomerio granice bola i izdržljivosti na terenu i kako je stavio svoju zemlju na svetsku mapu kako izuzetnom igrom tako i diplomatskim sposobnostima.

Ovo nije prvi put da se Britanac bavi pisanjem o nečijem životu.Kris Bauers napisao je ranije i biografije Švajcarca Rodžera Federera i zamenika engleskog premijera Nika Klega.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Biografija, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.