06/01/19 - 17:18h

NAJAVA NEDELJE: Na terenu Lajović i Đere

 

Dušan Lajović i Laslo Đere jedini su srpski igrači koji će u toku sledeće sedmice igrati na ATP turu.


Source: Clive Brunskill/Getty Images Europe

ATP SIDNEJ

Na ATP turniru serije 250 u Sidneju igraće Dušan Lajović.

Srpski teniser će već na startu imati nešto teži zadatak – petog nosioca, talentovanog Aleksa De Minaura. Domaći teniser ima 19 godina i trenutno je 31. igrač sveta. Lajović je devet godina stariji od svog protivnika, a na rang listi zauzima 48. poziciju.

Biće ovo njihov prvi međusobni susret, do sada se nisu sastajali.

Takmičenje u Sidneju igra se za nagradni fond od 589,680 dolara, a pobedniku će pipasti ček na 90,990 i 250 ATP poena. Za prvog nosioca postavljen je Grk Stefanos Cicipas.

ATP OKLEND

Laslo Đere će nastupiti na ATP turniru u Oklendu, koji takođe pripada seriji 250. Srpski teniser je za ovo takmičenje igrao kvalifikacije, koje nije uspeo da prođe, ali je u glavni žreb turnira upao kao “srećni gubitnik”.

Na startu će igrati protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa. On ima 28 godina i na rang listi zauzima 57. mesto. Đere je pet godina mlađi od rivala, a trenutno je 93. na planeti.

Njih dvojica se do sada nisu sastajali.

ATP turnir u Oklendu ima nagradni fond od 589,680 dolara, a šampion takmičenja dobiće 90,990 i 250 ATP poena. Za prvog nosioca postavljen je Džon Izner iz SAD-a.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Oklendu, ATP u Sidneju, Dušan Lajović, Dušan Lajović, Laslo Đere, Laslo Đere, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.