15/04/13 - 19:12h

Nadalu dosta priča o povredi!

 

Španski teniser Rafael Nadal najavio je da u Monaku neće pričati o povredi kolena. On smatra da nije dobro pričati o onome što je iza njega, a kaže i da nije bitno da li je koleno 100 posto spremno, jer želi da se fokusira samo na tenis.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Mnogo smo pričali o kolenu prošle godine, a mislim da nije dobro da toliko pričamo o tome više. Ovde sam, takmičim se i voleo bih da se koncentrišem na tenis. Svakodnevni razgovori o kolenu ne doprinose tome. To da li je koleno spremno 50, 90, 80 ili 100 odsto ni malo ne menja situaciju. – rekao je Španac.

On od početka godine ima 17 pobeda, a samo jedan poraz, što je neverovatno s obzirom na to da je pauzirao više od šest meseci. Zbog povrede kolena propustio je Olimpijske igre i dva grend slema, a od početka ove godine poražen je u finalu u Vinja Del Maru, a osvojio je titule u Sao Paolu i Akapulku, i na Mastersu u Indijan Velsu.

Sanjao sam takve uspehe, ali oni su bili veliko iznenađenje, naročito u mojoj situaciji. Mnogo dobrih osećaja i fantastičnih emocija bilo je u Latinskoj Americi, a onda i u Indijan Velsu. Ali, to je prošlost, sada sam u Monte Karlu. – rekao je Nadal, koji će u Monaku pokušati da osvoji devetu titulu za redom.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Rafael Nadal, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.