19/04/16 - 15:54h

Nadal uzbuđen: Najemotivniji period za mene…

 


Nakon trijumfa u Monte Karlu i osvajanja Masters turnira nakon dve godine pauze, Rafael Nadal ulazi u nastavak sezone na svojoj omiljenoj podlozi, ali na svom terenu, jer slede takmičenja u Madridu i Barseloni.

zimbio.com

zimbio.com


Nadal se trijumfom u Monte Karlu izjednačio sa Đokovićem po broju osvojenih Mastersa (28).

Zaista sam srećan što sam osvojio jedan od najvažnijih turnira u sezoni. Ne želim da pričam o tome šta mi nedostaje u igri u ovom trenutku. Moram da budem zadovoljan postignutim – rekao je Nadal.

Posle trijumfa nad Monfisom u jubilarnom, 100. finalu i devete titule u Monte Karlu. Španac se okreće ovonedeljnom nastupu u Barseloni, gde će takođe pokušati da deveti put podigne pobednički pehar.

Ovaj deo sezone, turniri u Monte Karlu, Barseloni, Madridu i Rimu, a zatim i Rolan Garos je najemotivniji deo godine za mene. Sada ću igrati kod kuće u Barseloni, a naredne nedelje i u Madridu. Uvek sam uživao da igrajući pred španskom publikom i veoma sam uzbuđen – dodao je Španac.

Peti teniser sveta će biti slobodan u prvom kolu Barselone, a u drugom će igrati protiv zemljaka – boljeg iz duela Munjoza De la Nave i Marsela Granoljersa.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Rafael Nadal, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.