04/09/12 - 08:52h

Nadal pauzira bar još dva meseca!

 

Španski teniser Rafael Nadala saopštio je da tenis neće igrati bar još dva meseca. Španac, koji je već propustio nekoliko velikih teniskih takmičenje, propustiće i polufinale Dejvis Kupa, kao i nastupe u pojedinačnoj konkurenciji.

Nakon propuštanja Olimpijskog turnira i US Opena, Rafel Nadal je izjavio kako tenis neće igrati bar još dva meseca. Problem koji ima sa levim kolenom nije nimalo naivan, pa će zbog delimičnog pucanja jednog ligamenta i upale naredni period provesti na fizikalnoj terapiji.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Propustio sam Olimpijske igre i US open, dva turnira koja su među najznačajnijim u ovoj godini a na kojima sam hteo da igram. Stvarno bih voleo da se vratim takmičarskim nastupima i ponovo uživam u tenisu, ali predamnom su mnoge godine a kolenima je potreban odmor. Vratiću se tek kada ne bude bilo bolova i kada mogu sa svakom sigurnošću da kažem da sam spreman. Raduje me poslednja poseta doktorima jer sam saznao da je napredak ostvaren, te da operacija neće biti potrebna. Radiću i dalje na oporavku, po planu mojih doktora, kako bih se što pre vratio u pravu fizičku formu za takmičarske mečeve. Uz ovo, hteo bih da dodam iskrenu zahvalnost za podršku koja mi stiže ovih dana – objavio je Nadal na svom sajtu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Rafael Nadal, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.