11/03/16 - 13:55h

Nadal pao na doping testu 2012. godine?

 

Rafael Nadal je skoro pa jedina osoba iz sveta belog sporta koja nije imala razumevanja za Mariju Šarapovu, nakon što je pala na doping testu. A kako tvrdi jedna francuska ministarka, upravo on bi trebalo da je razume…

Nadal

Nadal

Nekadašnja francuska ministarka zdravlja i sporta Roselina Bašelo tvrdi da je Rafael Nadal bio dopingovan. Ona kaže da je 2012. godine to prikriveno i da je Španac pauzirao zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava, a ne zbog povrede kolena.

Mi znamo da je tih sedam meseci zbog famozne povrede, Nadal zapravo pauzirao nakon što je pao na doping testu. Kada vidite da neki teniser ne igra po nekoliko meseci, propušta turnire u nizu, onda je to uglavnom zbog toga što je bio pozivitan na doping testu. – kaže Bašelo.

Podesetimo, Nadal je pauzirao od jula 2012. godine do februara 2013. Propustio je tada US Open, Olimpijske igre u Londonu i Australijan Open. Nakon ovih optužbi, španski as je najavio tužbu protiv bivše francuske ministarke.

Pročitajte još:

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Rafael Nadal, Teniseri, Vesti


Komentari: 2

 
dena March 11, 2016 Odgovori

Ako smatra da nije kriv neka tuzi,a ako jeste …..

 
slavica March 12, 2016 Odgovori

kao nekadasnji medicinar takva vrsta povrede nemoze se sanirati na tako brz nacin,da se vrati nikada jaci i bolji.Odavno ja mislim isto sto i francuska doktorka.Nikada ne bi neko tvrdio nesto ako nema dokaze za to.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.