14/03/16 - 11:55h

Nadal: Ovo je poslednji put da me neko optužuje, tužiću sve

 


Španski teniser Rafael Nadal najavio je tužbe protiv svakoga ko u budućnosti njegovo ime poveže sa dopingom, jer se, kako je rekao, umorio da sluša lažne optužbe.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Podsetimo, bivša francuska ministarka sporta Rosalin Bašelo je posle ‚‚slučaja Šarapova”, javno optužila Rafaela Nadala da je 2012. godine pauzirao jer je pao na doping testu, a ne zbog povrede. Ona je na sve to optužila Nadala, a samim tim i čelne ljude ITF-a, da su prikrili rezultate doping testa i zataškali aferu..

Francuski ministar bi trebalo da bude ozbiljan. Umoran sam od tih stvari, u prošlosti sam nekoliko puta puštao da to prođe, a više neću. Ovo će biti poslednji put da neko to izjavi, jer ću je tužiti. – rekao je Nadal.

Ona, svakako, nije prva koja je u Nadala upirala prstom. I bivši teniser Janik Noa je 2011. godine izjavio da je za Rafin uspeh zaslužan doping, a Kristof Rohus se 2012. godine zapitao kako je moguće da je Nadal bio toliko dominantan na Rolan Garosu, a da je dve nedelje kasnije na Vimbldonu bio povređen…

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Doping, Rafael Nadal, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
Mirko March 15, 2016 Odgovori

Djuro,sad si reko da se dopingujem i jos 5-6 puta..i…i nikad vise… 🙂

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.