08/02/13 - 10:15h

Nadal: Novak ima sreće, ne povređuje se

 

Španac Rafael Nadal vratio se turnirima nakon višemesečne pauze zbog povrede kolena. Trenutno je u Čileu gde igra ATP turnir iz serije 250. U intervjuu za L’ekip izjavio je da nije gledao Australijan open, jer nije imao pristup Eurosportu. Ipak, rekao je nekoliko rečenica i o tom turniru.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Nisam gledao Australijan open jer nisam imao pristup Eurosportu – rekao je Nadal – Naši satelitski kanali su se promenili u januaru pa zbog toga nisam mogao da gledam. Video sam neke delove. Šta mogu da kažem o tome? Pa, pre svega Đoković je dokazao još jednom koliko je veliki takmičar. Druga stvar koju je dokazao je da je fantastičan teniser. I treće, da je igrač koji se ne povređuje. To je sreća. On može da radi šta hoće i sve mu polazi za rukom. Dajte meni dve godine bez povrede…

U poslednje vreme se mnogo govori o dopingu u svetskom tenisu, pa se Španac osvrnuo i na to. Rekao je da je dok je bio na pauzi čak devet puta imao doping kontrolu.

Imao sam devet testova. Tri puta sam davao krv i šest puta urin. To je puno za nekoga ko je kod kuće i ne može da igra. U poslednje dve nedelje testirali su me četiri puta.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Rafael Nadal, Teniseri, Vesti


Komentari: 3

 
RB February 8, 2013 Odgovori

Nemoj i ti da se povređuješ pa ćeš moći da igraš!!! Na internetu pogledaj Novakove mečeve, nauči pa mu izađi na crtu. On koristi glavu (za razliku od tebe) pa mu telo manje trpi.

 
djurazlo February 8, 2013 Odgovori

SVE NA SILU,NOGE KO PREDATOR nemoze tako cyber technologija treba i da se odrzava..inache ok cigance 😉

 
mixern February 8, 2013 Odgovori

sve ok samo aj ne govori i ciganima tako….

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.