07/10/14 - 18:40h

Nadal ima upalu slepog creva!

 

Španski teniser Rafael Nadal podelio je sa fanovima vest da ima zapaljenje slepog creva, ali da će pokušati da nastupi na Mastersu u Šangaju. S obzirom na to da je poznato da je kod upale slepog creva potrebna hirurška intervencija, predpostavlja se da Španac ima neku blažu verziju zapaljenja.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Nadal je u nedelju bio u bolnici, a nakon toga hotel je napustio tek danas i otišao na trening gde je proveo 45 minuta. Sutra ga očekuje meč drugog kola na Mastersu u Šangaju, a protivnik mu je zemljak Felisijano Lopes.

Imao sam teška tri dana od dolaska u Šangaj. Mislim da ću pokušati da igram sutra. Moram da sačekam veče i vidim kako ću se osećati sutra ujutro. – rekao je Španac.

Doktori su drugom teniseru sveta rekli da će pokušati da ga osposobe za igru jakim antibioticima, iako se upala slepog crvena gotovo uvek rešava operacijom.

Doktori su mi rekli da ponekad može da se izbegne povreda. Bio sam u blonici pod tretmanom. Deluje mi da je sada sve pod kontrolom.

Iako je ovoga puta izbegao hirurški zahvat, Nadal bi u skorije vreme morao da reši ovaj problem, a operacija je rutinska.

Ja sam u Šangaju. Pokušaću da igram. Onda se vraćam kući gde ću razgovarati sa mojim doktorom. – dodao je Rafa.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Rafael Nadal, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
sreten October 8, 2014 Odgovori

Ja mislim da su jajnici!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.