11/09/19 - 14:42h

Nadal: Federer je najbolji svih vremena, pa onda Đoković, Lejver…

 


Toni Nadal, stric svetskog broja dva, rekao je da je Rodžer Federer najbolji igrač svih vremena.


Source: Getty Images Europe

On je istakao da je Švajcarac broj jedan, ali da će se tako nešto utvrditi tek kad svi članovi Velike trojke završe karijeru.

– Mnogo stvari treba da bude uzeto u obzir. Rodžer Federer je broj jedan. Nadal je među najboljima u istoriji, kao i Novak Đoković i Rod Lejver. Kada budu svi završili karijere, onda ću reći ko je najbolji. – rekao je Toni Nadal.

Njegov bratanac osvojio je na US Openu 19. grend slem u karijeri, a Toni smatra da Španija više neće imati takvog igrača.

– Nije dobro da ja pričam o tome jer je to moj bratanac, ali biće veoma teško za Španiju da dobije igrača kao što je on. Još 2005. su govorili da je njegova karijera gotova zbog povrede stopala… Iako je igrao manje od ostalih i imao više povreda, uspeo je da se vrati.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Rodžer Federer, Teniseri, Toni Nadal, Vesti


Komentari: 2

 
Dušan November 19, 2019 Odgovori

Pa nije više čudnp Đoković je dpsta postigo, prval sveta u renisu, pa treva više. Da ide u penziji o. Ima toliko para da nikada u životu nerade ni deca njevova niti njegovi unuci.

 
dragoja January 8, 2020 Odgovori

Svi vrhunski komentatori i profesionalci su u nezgodnom položaju,procjnjivajući tko je najbolji Teniser na svijetu za sva vremena.Predlog procjenitelja da se zaključi i potvrdi da kad sva tri najbolja zaključe svoje karijere je fer i realna….!
Za najboljeg na svijatu mora se obavezno uključiti svi ljudski elemeti , koje ima samo SRBIN-ĐKOVIĆ s BRDOVITOG BALKANA..Pozdrav!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.