26/10/15 - 11:07h

MTV EMA: Novak i Jelena zasenili muzičku elitu u Milanu! (Video)

 


Srpski teniser Novak Đoković je na sinošnjoj dodeli MTV nagrada u Milanu imao veliku čast i zadovoljstvo da i sam postane jedan od prezentera koji su imali ulogu da dodele nagradu nekom izvođaču iz određenog žanra muzike.

Nole (2)

Novak i Jelena su se pojavili i odmah su bili u centru pažnje. Najveće muzičke zvezde bile su prisutne na ovom događaju. Nagrađeni su bili: Džastin Biber koji je ubedljivo trijumfovao na ovoj večeri, Martin Geriks, Tejlor Svift, Lana Del Rej, Niki Minaž, Ed Šeren itd.

Novak je imao zadatak da dodeli nagradu za najboljeg hip-hop izvođača. On je izašao na binu i pozdravio toplo publiku na domaćem- italijanskom jeziku i oni su reagovali onako kako i treba- snažnim ovacijama.

Novak Djokovic presenting Best HipHop

Nominovani u ovoj kategoriji su bili: Drejk, Kendrik Lamar, Niki Minaž, Viz Kalifa i Kajni Vest. Niki, koja je osvojila ovu nagradu, nije bila prisutna ali se zahvalila fanovima na nagradi.

Mora se priznati da je Nole zaista blistao u društvu svoje supruge i gledanost je bila ogromna. Ne može se poreći da gde god da dođe Novak, on pleni svojom duhovitošću, ljubaznošću, otvorenošću i unutrašnjom lepotom. Kako i ne bi! To je ipak Novak!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Tenis Video, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.