04/06/13 - 17:19h

Ministarka i čelnici TSS-a razgovarali o organizaciji polufinala Dejvis kupa!

 

Čelnici Teniskog saveza Srbije razgovarali su sa ministarkom omladine i sporta prof. dr Alisom Marić o planu organizacije i pripreme polufinala Dejvis kupa koje se igra u septembru.

Ministarka prof. dr Alisa Maric i celnici TSS-a

Ministarka prof. dr Alisa Maric i celnici TSS-a

Naša Dejvis kup reprezentacija će od 13. do 15. septembra u Beogradu ugostiti Kanadu sa kojim će se boriti za finale ovog takmičenja. U prostorijama Teniskog saveza Srbije razgovaralo se i o problemima koje muče ovaj savez, kao i o smernicama za dalji rad.

Tenis je već dugo godina jedan od najvećih brendova Srbije i predstojeća završnica Dejvis kupa je izvanredna prilika da se još jednom pokažemo kao dobri organizatori i domaćini i da se u teniskom svetu potvrdimo kao svetska velesila.– rekla je Marićeva.

Počasni predsednik Teniskog saveza Slobodan Živojinović iskoristio je priliku da ministarki predstavi planove oko formiranja i izgradnje nacionalnog teniskog centra.

U ovoj teškoj situaciji činimo zaista sve kako bismo našim teniserima omogućili da ponove istorijski uspeh – osvajanje Dejvis kupa. Neke kockice su nam se poklopile, u smislu da postoje velike šanse da finale igramo u Beogradu i tu priliku moramo da iskoristimo na najbolji mogući način. – rekao je Živojinović i zahvalio se ministarki na podršci.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dejvis Kup, Predsednik, Slobodan Živojinović, Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.