02/11/12 - 19:40h

Masters u Parizu: Posle Mareja, Janovic eliminisao i Tipsarevića

 

Posle pobede nad Marejem u osminifinala, Janovic je smogao snage da trijumfuje i nad Tipsarevićem. Janko mu je pomogao da dođe do trijumfa jer je u trećem setu morao da preda meč zbog vrtoglavice i problema sa vidom.

J. Tipsarević611
J. Janovic364

Janko Tipsarević

Janko Tipsarević nije otkrivao pred meč da ima problema sa vrtoglavicom i vidom, već je u isti ušao kao da je sve uredu. U prvom setu nismo ni mogli ništa da naslutimo jer je naš teniser bez puno problemu stigao do vođstvao od 1:0 rezultatom 6:3.

U drugom setu je situacija bila drugačija. Poljak je zaigrao bolje, dok su Janka “stisli” spomenuti problemi. Rezultat toga je bilo izjednačenje u setovima- 1:6.

Treći set nije trajao dugo, samo 31 minut. Janovic je ređao poene i gemove, a Tipsarević je pri rezultatu 1:4 rešio da ne muči više sebe i predao Poljaku meč.

Nadamo se da je kod Tipsarevića u pitanju samo neka trenutna slabost i da će se brzo vratiti sve u normalu. Sa druge strane, Janovic nastavlja da igra svoj dosadšnji najbolji turnir u karijeri, a protivnik u polufinalu će mu biti domaći teniser Žil Simon.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, Janko Tipsarevic, Masters, Masters u Parizu, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.