15/11/13 - 18:25h

Maskoti zabranjen ulaz u Arenu!?

 

Na finalu Dejvis kupa, između teniskih reprezentacija Srbije i Češke, nema uobičajene maskote, orla, kome je zabranjen ulaz u Kombank arenu, nakon što je Viktor Troicki za Blic izjavio da su on i kolege iz reprezentacije imali ideju da ‘maskiraju’ upravo njega.

Maskot "orao"

Photo by TenisUzivo.com

U ekskluzivnom intervjuu za “Blic” posle jednogodišnje suspenzije koju mu je Sud za sportsku arbitražu nedavno izrekao, i to kao ublaženje kazne od strane Međunarodne teniske federacije (ITF), Viktor Troicki je istakao da su on i saigrači iz reprezentacije razmišljali o tome da Viktora “maskiraju” za finale i tako reše problem sa zabranom prisustva svim takmičenjima koja su pod okriljem ITF-a.

Iako je i sam Troicki za “Blic” izjavio da se od te ideje odustalo, maskote orla u beogradskoj Kombank areni, bar ovog takmičarskog dana nema.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Predstavnici ITF-a pristuni u Areni demantovali su ovu vest, i izjavili da oni nisu doneli nikakvu odluku o zabrani ovog tipa. Istina ili ne, naši teniseri se bore bez uobičajene podrške simpatične maskote.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dejvis Kup, Srbija- Češka, Teniseri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: 1

 
Neko iz mase November 16, 2013 Odgovori

Bas ne volim te americke fazone sa maskotama i uopste mi nije simpaticna

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.