10/07/16 - 19:46h

Marej: Ovog puta ću uživati u tituli; Raonić: Endi je zaslužio pobedu

 


Britanac Endi Marej naglasio je posle pobede u finalu Vimbldona koliko je ovaj turnir za njega specijalan, ali je rekao i da prošlog puta kada je osvojio trofej na londonskom grend slemu nije u njemu uživao koliko je trebalo.

zimbio.com

zimbio.com

Svake godine Vimbldon je najvažniji turnir za mene. Imao sam divne momente ovde, ali i neke teške poraze. Baš zbog tih teških poraza, osećaj zbog ove pobede je ekstra specijalan.

Endi je nakon osvajanja druge vimbldonske titule uputio nekoliko lepih reči na račun protivnika, Miloša Raonića.

Igrao sam stvarno dobro danas. Miloš je imao odličnih par nedelja na travi, kao i neke neverovatne pobede. Polufinale protiv Rodžera – zaista dobar meč. On je jedan od onih koji najviše rade i svaki put kad igram protiv njega vidim veliki napredak.

Na kraju se zahvalio timu i porodici, ali i dodao da ovog puta planira više da uživa u uspehu koji je postigao.

Hvala svima u mom timu i mojoj porodici. Prošlog puta (2013. godine kada je prvi put osvojio Vimbldon) sam osećao olakšanje, jer je bilo toliko pritiska i stresa. Nisam uživao u tome koliko je trebalo. Pobriniću se da ovog puta uživam.

Poraženi finalista, Miloš Raonić, bio je kratak.

Endi je zaslužio trofej. Sigurno, koliko je i ova trava zelena, pobrinuću se da se vratim ovde. – rekao je Kanađanin, koji tek planira da pokaže koliko može.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Endi Marej, Miloš Raonić, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.