04/09/15 - 12:00h

Marej krši ugovor, sponzori ”ratuju”

 


Britanski teniser Endi Marej našao se u centru pažnje, zbog ne tako dobrog razloga. Naime, Britanac je izazvao ”rat” dve sportske kompanije, Adidas i Under Armour.

Endi Marej

Endi Marej

Kompanija Under Armour koja sedište ima u Baltimoru pokušava da se probije na teniskoj sceni, a sa Britancem Endijem Marejem potpisali su četvorogodišnji ugovor.

Iako Marej ima ugovornu obaveznu da se pojavljuje u opremi ove kompanije, on je na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država igrao u patikama Adidasa!

Iako pomalo nesportski, kompanija Adidas iskoristila je Marejevo nepoštovanje uogovora da javno, putem društvenih mreža, ”bocne” konkurente iz Under Armoura.

Na njihovom Tviter nalogu pojavila se slika Marejevih patika, sa skrivenom, ili ne tako skrivenom porukom za konkurente.

Možete da izaberete oklop (armour) ili oružje. – napisano je uz sliku.

Marej patike

Endi Marej je juče igrao meč drugog kola na US Openu, a posle pet setova savladao je Adriana Manarina, 35. tenisera sveta. U borbi za osminu finala Marejev protivnik će biti 30. nosilac na turniru, Tomas Beluči iz Brazila.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Endi Marej, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
Zoran Jovanović September 4, 2015 Odgovori

Ovo sa patikama Mareja samo pokazuje da on može biti vrhunski teniser ali nikada, ni približno, čovjek kao što je Novak.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.