29/03/14 - 14:06h

Majami: Predao Berdih, i Nadalu odmor pre finala

 

Polufinalisti turnira u Majamiju, Tomaš Berdih i Kei Nišikori predali su svojim protivnicima polufinalne duele. Tako su juče dvojica najboljih na svetu, Rafael Nadal i Novak Đoković do finala došli bez borbe.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Berdih je zbog upale želuca morao da se povuče sa turnira u Majamiju, pa će se Đoković i Nadal sastati 40. put u karijeri. Čeh je na konferenciji za štampu rekao da je veoma razočaran zbog ovakvog ishoda.

Samo sam se probudio sa bolom u stomaku, iako sam veče pre tog bio u istom restoranu kao i inače. Otišao sam u WC i dobio jaku dijareju, i od tada se nastavilo. Osim toga, počeo sam da povraćam. Izgubio sam mnogo tečnosti i energije koje sam imao. Došao sam ovde, otišao kod doktora, pokušao sve, ali nije bilo dobrih rezultata i nisam mogao pokušam.

Češki teniser je naveo da je stigao na terene u Majamiju kako bi pokušao da se oporavi i udari neku lopticu, ali nije imao snage.

Veoma sam razočaran, bio je ovo dobar turnir za mene. Igrao sam dobro, posebno juče, to je bio dobar meč za mene. Osećao sam se fizički spremno za Rafu. Niz koji on ima protiv mene je veoma dug i nadao sam se da je došao dan kada ću igrati dobar tenis i to možda promeniti. Veoma sam razočaran što sam izgubio, a nisam dobio priliku ni lopticu da udarim. – rekao je on.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Majamiju, Rafael Nadal, Teniseri, Tomaš Berdih, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.