20/03/14 - 14:00h

Majami: Beker se vraća u ložu Đokovića

 

Boris Beker se vraća na svoje mesto u stručnom štabu Novaka Đokovića tokom mastersa u Majamiju. Nakon trijumfa pod vrelim pustinjskim suncem u Indijan Velsu naš najbolji teniser pokušaće da trijumfuje na još jednom vrućem terenu. Ovaj put Florida će biti meta, a Beker će svoje znanje i iskustvo upotrebiti kako bi Đoković postao tek drugi teniser u istoriji koji je dva puta osvojio Indijan Vels i Majami u istoj sezoni. Đoković je pobeđivao na oba turnira tokom 2011. godine, a jedini čovek koji ima četiri vezane pobede na ova dva turnira je Rodžer Federer.

Beker se vraca u lozu Djokovica 1

Đoković je na prva dva ovogodišnja turnira gubio kada je u loži sedeo Beker, dok ga je Marijan Vajda pratio u Indijan Velsu, gde je Đoković osvojio jedini turnir ove godine. Tokom osmogodišnje saradnje Đoković i Vajda ostvarili su odličan odnos, pa Novak često ističe kako mu je Vajda kao član porodice. Ipak, Beker je zauzeo mesto glavnog trenera, što je izazvalo dosta pitanja o tome da li je Beker dobar za Đokovića.

Beker se vraca u lozu Djokovica 2

Đoković na to kaže da je takav dogovor među njima trojicom i da svaki od njih to poštuje. On dodaje da je ovo početak sezone i da se Beker još uvek prilagođava radu u timu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Boris Beker, Marjan Vajda, Masters u Majamiju, Novak Djoković


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.