26/06/13 - 19:02h

Lud dan na Vimbldonu: Osam predaja i porazi Šarapove i Voznjacki!

 

Današnji dan na Vimbldonu svakako nije bio uobičajen za jedan grend slem. Čak su četiri meča završena predajom, a isto toliko ih nije ni počelo jer su takmičari odustali. Tako ćemo nastavak trećeg grend slema sezone gledati bez Džona Iznera, Žo-Vilfreda Conge, Viktorije Azarenke, ali i bez Marije Šarapove i Karoline Voznjacki koje su bile poražene u svojim mečevima drugog kola.

Zo Vilfred Conga

Zo Vilfred Conga

Već do 15h meč je predalo petoro zvučnih imena, Viktorija Azarenka, Marin Čilić, Žo-Vilfred Conga, Džon Izner i Stiv Darsis, koji je u prvom kolu savladao Nadala.

On je tokom meča sa Špancem pao na rame, a danas nije mogao da pomera ruku, pa je jednostavno odustao od duela sa Lukašem Kubotom.
Amerikanac Džon Izner započeo je svoj meč sa Manarinom, ali je predao već pri rezultatu 1:1 zbog povrede kolena.
Čeh Radek Štepanek je pri rezultatu 2:6, 3:5 predao meč Jeržiju Janoviču iz Poljske, dok je Marin Čilić odustao od svog meča sa De Šeperom.
Žo-Vilfred Conga predao je Ernestu Gulbisu pri vođstvu Letonca od 2:1 u setovima.
Od meča sa Flavijom Penetom odustala je Viktorija Azarenka, kao i Jaroslava Švedova od meča sa Petrom Kvitovom.
Za sada poslednja predaja bio je dubl meč, Viktor Troicki i Bernard Tomić predali su Dimitrovu i Nilsenu.

Osim velikog broja predaja iznenađenje dana je poraz Marije Šarapove od kvalifikantkinje Mišel Laršer de Brito. Portugalka je slavila sa 6:3, 6:4 posle 94 minuta igre. Iznenadio nas je i poraz Karoline Voznjacki od Čehinje Petre Cetkovske (2:6, 2:6).

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Bernard Tomić, Grend Slem, Marija Šarapova, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki, Viktorija Azarenka, Vimbldon, Žo-Vilfred Conga


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.