01/02/16 - 12:36h

Ljudina: Đoković posle trijumfa donirao 20 hiljada dolara

 


Najbolji teniser sveta Novak Đoković još jednom je pokazao koliki je čovek. Posle trijumfa na Australijan Openu i šeste titule na ovom grend slemu, on je posetio humanitarnu organizaciju “Misija grada Melburna”.

Novak Djokovic

Novak Djokovic

U pitanju je organizacija koja se bavi pomaganjem deci koja su najugroženija, a Novak je u ime svoje fondacije donirao 20 hiljada dolara.

Đoković je rekao da je fokus organizacije “Misija grada Melburna”, koja želi da istakne važnost ranog obrazovanja, potpuno u skladu sa ciljevima Novak Đoković Fondacije koja na tom cilju istrajno radi pune četiri godine.

Rano obrazovanje daje deci šansu da snažno odgovore na bilo koji izazov, i da postanu pobednici na bilo kom terenu. Misija grada Melburna je lider u obezbeđivanju inovativnih i korisnih programa za rano obrazovanje, i mi smo srećni što možemo da doprinesemo njihovom radu na tom planu. – rekao je najbolji teniser sveta.

Nakon što se upoznao sa klincima, Novak je zajedno sa njima crtao, igrao tenis, i razgovarao o njihovim planovima i željama za budućnost.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 4

 
snezana February 1, 2016 Odgovori

DAJ NAM BOZE JOS NOVAKA DJOKOVICA ,NIKOLE TESLE ,MIHAJLA PUPINA,,,,,SRBIJO MOJA NAJLEPSA,,,,,,,

 
MIRJANA A February 1, 2016 Odgovori

HVALA BOGU STO POSTOJIS

 
GORDANA February 2, 2016 Odgovori

LEGENDA I VELIKO SRCE

 
Goran February 2, 2016 Odgovori

Hvala ti na svemu što činiš za srbiju.Rodio si se u pravo vreme.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.