24/04/19 - 19:39h

Lajović: Plakao sam kad je Laslo osvojio titulu…

 

Srpski teniser Dušan Lajović otkrio je u intervjuu za Sport Klub da je plakao kada je Laslo Đere osvojio trofej u Rio de Žaneiru.


Dusan Lajovic

Dusan Lajovic

Nakon svog prvog ATP trofeja, srpski teniser je održao potresan i iskren govor, a Lajović priznaje da je plakao zbog svog kolege iz reprezentacije.

– Kada je Laslo osvojio onaj turnir, ja sam plakao dok je držao govor, on nije… Svaka mu čast na mentalnoj snazi posle svega što mu se desilo – ako je neko zaslužio, to je on. Sada su to novi momenti, igrao je sjajno još nedelju-dve, sada je malo pao. Ima jako dobru igru na šljaci i ima dosta mečeva koje je trebalo da dobije i ranije, a onda ti mečevi traju predugo. To će on da vidi sa svojim timom, ali verujem da će imati uspeha na šljaci, govorio sam mu i za beton da je uglavnom sporo i da može da igra kao na zemlji. – rekao je Dušan.

Između ostalog, Lajović je pričao i o nameštanju mečeva.

– Nije mi niko nikad prišao. Poznavao sam igrače sa fjučersa i igrao protiv nekih za koje se posle čulo da nameštaju mečeve. Mislim da je to 99,9% na fjučersima i čelendžerima. Recimo, Kikera su prošle godine optužili za nešto od pre nekoliko sezona. Namestio je meč, dobio je pare kako bi išao na druge turnire, ne da kupi kola ili ne znam ni ja šta. Ti igrači nameštaju da bi preživeli.

Šta je u razgovoru sa Sašom Ozmom rekao o Novaku Đokoviću, Miomiru Kecmanoviću i svojim planovima, pogledajte u priloženom videu:

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dušan Lajović, Dušan Lajović, Laslo Đere, Laslo Đere, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.