17/10/12 - 20:32h

KUP KREMLJA: Katastrofa Viktora Troickog

 

Srpski teniser Viktor Troicki poražen od 112. tenisera sveta, Tunižanina Maleka Jazirija, u drugom kolu turnira koji je pre dve godine osvojio. Rezultat meča bio je 2:1 za Tunižanina, po setovima 6:1, 3:6, 6:2.

V. Troicki162
M. Jaziri636

Viktor Troicki

Prvi set je, što se tiče našeg tenisera, bio za zaborav. Tunižanin, koji ima 28 godina i trenutno je 112. na ATP listi, ga je dobio rezultatom 6:1, potpuno dominirajući tokom celog seta.

Naš teniser se nekako vratio u meč dobivši drugi set, ali se Viktor i dalje mučio i tražio sebe. Ovaj deo igre Viktor je dobio rezultatom 6:3, za 1:1 u setovima.

U trećem setu Jaziri je poveo sa velikih 4:1 i tu se već naslućivala neslavna završnica za našeg tenisera. Troicki je smanjio na 4:2, ali je Srbin već od sedmog gema bio prinuđen da se bori za ostanak u meču. Konačan rezultat u trećem setu glasio je 6:2 za Tunižanina.

Inače, titulu u glavnom gradu Rusije prošle godine osvojio je Janko Tipsarević, koji ove godine ne učestvuje na turniru, pa je jasno da titula prvi put od 2009. godine neće pripasti srpskim teniserima.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Moskvi, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.