23/08/15 - 09:30h

Krajinović u finalu Kordenonsa!

 


Srpski teniser Filip Krajinović je ponovo sebe doveo u nezgodnu situaciju u polufinalnom meču koji je igrao protiv domaćeg tenisera Paola Lorencija na čelendžeru u Kordenons, Italiji. Iako se našao u nezavidnoj poziciji, jer je protivnik na samom startu uzeo brejk na njegov servis, Krajinović je, poput Đokovića, ustajao i padao, ali se nije predao. To se isplatilo i pobeda je otišla njemu u korist.

F. Krajinović76
P. Lorenci64

Filip

Rezultat ovog odigranog meča za plasman u finale čelendžera u Italiji bio je 2-0 u setovima za našeg tenisera, i to 7-6(5), 6-4.

Nije bilo nimalo lako našem teniseru. On je na samom početku krenuo nedovoljno dobro pa je protivnik odservirao i još osvojio gem na Filipov servis što je otežalo meč u startu. Trebalo je pobediti i italijansku publiku a i igrača sa druge strane mreže. Iako je na početku zaostajao, Krajinović je nekako uspeo da se vrati, ali je prvi set ipak nakon taj brejka dobio svoj epilog. I na njegovu sreću, rezultat je bio povoljan po njega. U drugom setu je brejk prednosti bio dovoljan i pobeda je bila tu.

U finalu će srpskog tenisera čekati Adrian Ungur, rumunski teniser. Filipe, srećno! Vreme je da nas obraduješ!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Filip Krajinović, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.