25/01/18 - 14:33h

Krajinović: Srce kaže Srbija, ali…

 


Srpski teniser Filip Krajinović povredio je Ahilovu tetivu na pripremama, zbog čega je morao da propusti Australijan open, ali se nada da bi mogao da bude spreman za meč prvog kola Dejvis kupa.


Filip Krajinovic (zimbio.com)

Iako još uvek nije potpuno spreman, Krajinović je počeo sa treninzima i nada se da će moći da zaigra u duelu Srbije i SAD-a.

– Srce mi kaže Srbija, ali bol još uvek koči. Iako povreda nije sanirana, stao sam danas na teren i krenuo sa prvim treninzima, jer možda ipak uspem da se oporavim i spremim za meč sa Amerikancima. Od septembra mislim o tom meču, velika želja mi je bila da igram pred niškom publikom, u Čairu i desilo se šta se desilo. Nada me ne napušta i ja još uvek verujem da ću ugledati i doživeti vatrenu publiku kakvu samo Niš ima. – rekao je drugi reket Srbije.

Trenutno 36. teniser sveta kaže da su mu lekari rekli da će za oporavak biti potrebno više vremena, ali on ne prestaje da se nada. Selektor Nenad Zimonjić do sat vremena pre žreba 1. februara ima mogućnost da promeni tim i da njemu priključi Krajinovića.

– To je moja želja, zato sam i stao danas na teren, zato ću i dati sve od sebe narednih dana da se oporavim i pripremim koliko god mi to bude telo dozvolilo, posebno Ahilova tetiva koju sam povredio, a za koju su mi rekli lekari da će mi trebati dug oporavak. Ja verujem u suprotno, verujem da ću ipak izaći na teren protiv Amerikaca i da će Srbija pobediti. – kaže Filip.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dejvis Kup, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.