26/08/14 - 19:01h

Krajinović – Smiček live prenos (oko 21:45h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpski teniser Filip Krajinović danas igra meč prvog kola na US Openu. Protivnik tenisera iz Srbije je Amerikanac Tim Smiček, a njihov duel igra se na terenu broj pet, treći je po redu i počeće nakon završetka dva meča ženske konkurencije. Direkatn prenos duela iz Sjedinjenih Američkih Država pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Filip Krajinović je trenutno 108. teniser sveta i na turnir je došao prošavši kvalifikavije u kojima je bio sjajan. Srbin je u tri kola kvalifikavcija pobeđivao redom, Koksa, Ćećinata i Londera, sve njih rezultatom 2:0. Krajinović je u dobroj formi i meč sa Smičekom je svakako šansa za prolazak u drugo kolo poslednjeg Grend Slema sezone.

Amerikanac, Tim Smiček, trenutno je 90. na ATP listi, imao je i povrede ove sezone, pa nije bio konstantan na turnirima, ali će svakako na domaćem terenu imati i dodatni motiv za dobar rezultat i poboljšanje plasmana na listi najboljih tenisera sveta. Najbolji plasman u krajijeri za Tima bila je 73. pozicija.

Filip Krajinović i Tim Smiček do sada su se sastali dva puta, a AMerikanac vodi u pobedama sa 2:0. Poslednji meč odigran je 2010. godine u kvalifikavijama za Indijan Vels, a Smiček je slavio sa 6:1, 6:0.

Filip Krajinovic

Filip Krajinovic

Budite uz TenisUživo i danas i pratite nastupe naših tenisera i teniserki na Otvorenom prvenstvu Amerike.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Filip Krajinović, Grend Slem, Live Prenos, Prvo kolo, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.