18/02/13 - 19:55h

Krajinović i Lajović u glavnim žrebovima ATP turnira, Krunićeva poražena u Bogoti

 

Srpski teniseri Dušan Lajović i Filip Krajinović plasirali su se u glavne žrebove ATP turnira. Lajovića ćemo ove nedelje gledati u Buenos Ajresu, a Krajinović će igrati u Marseju. Teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u glavni žreb WTA turnira u Bogoti.

Dušan Lajović

Dušan Lajović

Dušan Lajović plasirao se u glavni žreb ATP turnira u Buenos Ajresu nakon što je u poslednjem kolu kvalifikacija savladao Brazilca Giljerma Klezara sa 6:1, 6:3. U prvom kolu za moguće protivnike Lajović ima Rubena Ramiresa Idalga, Tomija Robreda, Martina Alunda i Danijela Himeno-Travera.

Filip Krajinović je u finalu kvalifikacija savladao Italijana Tomasa Fabijana sa 6:4, 3:6, 6:3. U prvom kolu ATP turnira u Marseju Filip za moguće protivnike ima još jednog kvalifikanta, zatim Davida Nalbandijana i Alberta Bautistu. Ukoliko u prvom kolu bude igrao sa kvalifikantom i pobedi ga, u drugoj rundi će igrati sa Jankom Tipsarevićem koji je postavljen za četvrtog nosioca i slobodan je na startu turnira.

Aleksandra Krunić izgubila je meč poslednjeg kola kvalifikacija za WTA turnir u Bogoti od Anastasije Sevastove. Letonka je slavila sa 6:2, 4:6, 6:3 u meču dugom jedan sat i 50 minuta.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, ATP, ATP 250, ATP u Buenos Airesu, ATP u Marseju, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Srpski teniski talenti, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
oki February 18, 2013 Odgovori

nigde da nadjem kad pocinje turnir u Dubajiu! Negde je pisalo poslednje nedelje februara< neka mi neko kaze kada je?

 
D. Jevremović February 19, 2013 Odgovori

WTA turnir u Dubaiju je ove nedelje, dok turnire ATP serije uvek možete naći u Tenis Uživo kalendaru. https://tenisuzivo.com/teniski-kalendar/

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.