09/05/16 - 17:42h

KRAJ: Marej i Morezmo prekinuli saradnju

 

Britanac Endi Marej i Francuskinja Ameli Morezmo prekinuli su saradnju posle dve godine zajedničkog rada.

Endi Marej

Endi Marej

Marej i Morezmo su sarađivali prethodne dve godine, a nijednu od svoje dve grend slem titule Britanac nije osvojio dok je ona bila u njegovom timu.

Naučio sam mnogo od Ameli tokom prethodne dve godine, kako na terenu, tako i pored. Imala je veliki uticaj u mom timu i nedostajaće nam. Potrebno mi je vreme da se odlučim na sledeći korak, ali bih pre svega želeo da joj zahvalim na svemu što je učinila. – rekao je Marej.

Morezmo se tokom saradnje sa Marejem i porodila, u avgustu 2015. godine. Nekoliko dana nakon toga Britanac je osvojio trofej na Mastersu u Montrealu, a titulu je posvetio upravo njoj.

Rad sa Endijem u prethodne dve godine bilo je neverovatno iskustvo. Bila sam deo sjajnog tima. Posvećenost i putovanja bili su veliki izazov za mene. Želim mu sve najbolje, i nadam se da će osvojiti još mnogo trofeja. – rekla je Francuskinja.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ameli Morezmo, Endi Marej, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
JA May 10, 2016 Odgovori

POSTO JE RAZLIKA U IGRI KOD ZENA I MUSKARACA GOTOVO I SVIM SPORTSKIM DISCIPLINAMA JASNO VELIKA TAKO JE I FILOZOFIJA IZMEDJU VELIKA. SAMO KRETEN MOZE DA UZME ZENSKI ROD DA GA VODI KA VRHU A DA JE PRI TOM MUSKARAC. ZENSKO ZENSKO JE OK TU NEMA SUDARA U FILOZOFIJI. OVAKO JE DOSLO DO KOMFLIKTA U GLAVI I U TELU.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.