04/05/18 - 19:48h

Koliko Novak može na madridskoj šljaci? (ANKETA)

 

Ovogodišnji Masters u Madridu će za Novaka Đokovića biti drugačiji od svih prethodnih. Na njemu srpski teniser pre svega traži pravog sebe, a tek potom put do svoje treće titule u španskoj prestonici.


foto: Zimbio.com

Na Mastersu u Madridu Novak je u prošlosti doživeo negativna iskustva povezana sa publikom koja u ovom gradu ne samo da ga ne podržava, već ide do te mere da mu ne pruža ni poštovanje koje svojim uspesima itekako zaslužuje.

Koliko Novak može u Madridu? Pitanje je na koje možda ni on sam ne može dati odgovor. Polako se nižu stvari koje će mu možda ići u korist: okupio je oko sebe stari, pobednički tim, boravio je u Srbiji gde je najbolje mogao da oseti pozitivnu energiju svojih sugrađana kojima itekako nedostaje osećaj ponosa nakon njegovih pobeda na najprestižnijim turnirima. A ono, možda najbitnije… Niko u njemu neće probuditi čuveni ‘srpski inat’ kao gore spomenuta madridska publika.

Dobro je poznato da smo mi Srbi najbolji baš onda kada nam je najteže. Možda je dobro što posle dva turnira na kojima je Đoković ispao u ranoj fazi takmičenja, dolazi baš madridska šljaka koja će mu dati taj preko potrebni dodatni impuls, koji će ga razdrmati i vratiti tamo gde mu je mesto, a to je borba za titulu na svakom turniru na kom nastupa.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Masters, Masters u Madridu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
mladen May 8, 2018 Odgovori

Braćo Srbi ostavite Noleta na miru radujte se svakoj pobedi a ako izgubi ne osuđujte ga . Uradi on što nije ni jedan sportista pre njega. Samo strpljenja opet će se on vratiti u vrh iz inata svima.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.