03/07/19 - 11:27h

Kirjos: Rafa i ja nismo drugari; Nadal: Neću se upuštati u igrice

 


Rafael Nadal i Nik Kirjos sastaće se u drugom kolu Vimbldona, a njihov odnos je već neko vreme tema medija.


Kirjos i Nadal

Australijanac je pre nekog vremena u jednom podkastu “potkačio” Nadala, ali se Španac nije mnogo obazirao na to. Mediji jesu, pa je tako njihov duel druge runde Vimbldona zanimljiv na mnogo načina.

– Nisam siguran da bismo Rafa i ja mogli da izađemo na pivo kao ‘najbolji drugari’. Postoji barijera između nas. Ne poznajem ga uopšte. Znam ga kao tenisera, ali privatno ne. Tako je kako je, sa nekima se slažem, sa nekima ne. Ne znam što mi postavljata tako čudna pitanja. Imam poštovanje za njega na terenu i to je sve. – rekao je Kirjos.

Nadal je pre nekoliko dana rekao da neće pričati o Australijancu dok do njihovog susreta ne bude došlo, pa je sada morao da odgovori na nekoliko pitanja.

– Ne zanima me šta on radi sa svojim životom. Neka čini šta misli da treba. Ja sam fokusiran na tenis. Dovoljno sam star da znam da ne treba da ulazim u takve igrice, koje uopšte i nemaju smisla. – rekao je Rafa i dodao:

– Bilo bi mi draže da se sastajemo kasnije u žrebu, jer je on vrlo talentovan igrač. Voleo bih da u prvim kolima imam slabije rivale. Ali šta je tu je, ne biram ja žreb.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Nik Kirjos, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.