03/08/19 - 13:22h

“Kirjos može da oduva Veliku trojku sa terena”

 


Nekadašnja teniserka Anabel Kroft smatra da Nik Kirjos svakoga može da “počisti” sa terena.


zimbio.com

Britanka je pričala o talentu Australijanca i dodala da su njegovi rivali verovatno frustrirani kad moraju da igraju protiv njega.

– Mora da je neverovatno frustrirajuće igrati protiv njega. Svi njegovi protivnici su svesni njegovog talenta i sposobnosti da ‘oduva’ bilo koga sa terena, uključujući i Federera, Nadala i Đokovića. – rekla je Kroft i dodala:

– On bolje igra protiv takvih protivnika jer mu je lakše da zadrži koncentraciju i da se psihički spremi. Problem je što jednostavno ne znate kakvog Kirjosa ćete ‘dobiti’, a videti ga kako ‘tankuje’ i kako se ponekad uopšte ne trudi je dosta začuđavajuće.

Kroft smatra i da je njegov najveći problem to što je razmažen.

– Kao da mu nije dovoljno stalo. Možda je dobio previše toga prerano i ne može to da podnese. Tužna sam kada mi izgleda kao da je zbunjen na terenu, a trenutno nije sposoban da ga neko trenira. Poseduje preveliku moć i preveliku količinu novca da bi poštovao bilo čije mišljenje o tenisu i da bi ga bilo briga šta god da neko drugi misli. Mislim da će jednog dana gledati šta je radio i pitati se da li je to bilo ispravno. – zaključila je ona.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Nik Kirjos, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
Goran August 6, 2019 Odgovori

Krijos je divljak nevaspitan! On je takav kreten da ne zasluzuje da vise igra ATP turnire!

Komentari