22/12/19 - 17:23h

Kirjos gori od ubice?!

 

Jedan australijski dnevni list objavio je listu deset najvećih “sportskih zlikovaca”.


Foto: Matthew Stockman/Getty Images Europe

Prvi na toj listi jeste Oskar Pistorijus, južnoafrički atletičar koji nam je poznat kao prvi čovek u istoriji koji se trkao na Olimpijskim igrama sa amputirane obe noge. Bilo je to 2012, a samo nekoliko meseci kasnije, u februaru 2013. Pistorijus je uhapšen nakon što je iz vatrenog oružja usmrtio svoju devojku. Za ovo ubistvo osuđen je na šest godina zatvora.

Nik Kirjos, australijski teniser, nalazi se odmah nakon njega. Autori teksta naveli su da je on neko ko uživa u poziciji zlikovca i da ga navijači ne vole zbog manjka truda i sukobima sa Rafaelom Nadalom. Onaj koji je imao sa Novakom Đokovićem se ne spominje.

– Mnogi su za njega mislili da će biti grend slem šampion, ali mu je sopstveno ponašanje unazadilo karijeru. – naveli su.

I ne bi pozicija Nika Kirjosa bila čudna da se iza njega, na trećem mestu, ne nalazi još jedan ubica. Aron Ernandes, NFL zvezda i igrač Nju Ingland Petriotsa, 2013. je optužen za ubistvo. Dve godine kasnije osudili su ga, a onda optužili za još jedno, ovog puta dvostruko ubistvo. Druga optužnica je odbačena, ali je on 2017. godine u zatvoru izvršio samoubistvo.

Novinar francuskog L’Ekipa Kventin Mojne bio je iznenađen poretkom igrača na listi.

– Kako se navodi, Nik Kirjos je drugi na listi, između… dvojice ubica…

Može se reći da sigurno nije jedini koji je iznenađen…

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Nik Kirjos, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.