03/07/19 - 22:10h

Kecmanović: Ko zna šta bi bilo da sam nastavio meč

 


Srpski teniser Miomir Kecmanović bio je prinuđen da preda meč drugog kola Vimbldona, ali veruje da povreda nije ozbiljnije prirode.


Source: Adam Pretty/Getty Images

On je posle dva odigrana seta prekinuo duel protiv Benoe Pera iz Francuske.

– Desni zglob me je malo mučio, imao sam medicinsku pauzu u drugom setu. Jeste mi fizioterapeut tada masirao list, mislio je da je možda povezano jedno sa drugim, tako da ne znam… Nije pomoglo ni to što sam izvrnuo zglob kasnije. Šta da se radi. – rekao je Kecmanović i dodao da je problem osetio i pre meča:

– Malo sam osećao nelagodnost i pre meča, ali sve je normalno išlo. Kada sam počeo više da se pomeram, pošto mi je igrao sve više drop šotova, jer je video da se mučim, onda mi je iziritirao zglob do kraja.

Iako još uvek ne zna kakve je prirode povreda, srpski teniser veruje da nije ništa ozbiljno.

– Bio sam odmah kod doktora. Ne znaju šta je. Kada budem došao kući, videću šta je u pitanju. Pokušaću malo da odmorim i onda polako opet sve iz početka. Imao sam šansu. Nisam je iskoristio. Povreda ne bi trebalo da je ozbiljne prirode. Za sada je dobro, malo osećam nelagodnost. Da sam nastavio na 0:2 u setovima, moglo je da bude samo gore i gore. Ne znam šta bi se desilo da sam kojim slučajem nastavio, tako da je možda bila dobra odluka da prekinem.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Miomir Kecmanović, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari