29/06/12 - 11:32h

Karlović: Vimbldon je sr..e!

 

Posle poraza od Endija Mareja, hrvatski teniser je osuo kritike na račun sudija na Vimbldonu. Naime, njemu je dosuđeno čak 11. prestupa, što je stvarno prevelik broj ovakvih grešaka.

Jedina razlika između mene i Marija bila je u prestupima kod servisa! Ne znam šta da kažem osim da je ovo bilo nečuveno. U celom životu, još od kako sam bio osmogodišnji dečak, nikada nisam načinio ovoliko prestupa na servisu, suđeno ih je 11. Što je još zanimljivije, nikada ih sudije nisu videle kod 30/0 ili 40/0, nego uglavnom kod 30/30 ili u taj-brejku. Pa šta je ovo? Dejvis kup ili Vimbldon? Posle ovog meča kredibilitet Vimbldona u mojim očima je drastično pao. Pa ja sam se posle nekoliko dosuđenih prestupa dodatno pomerao od linije, ali su ih svejedno sudili. To je bilo strašno, nečuveno. Ovo je Vimbldon, centralni teren, i oni rade takve stvari. To je s…e” iskren je bio Karlović.

Britain Wimbledon Tennis  (AP Photo/Anja Niedringhaus)

Karlović i Marej

Portparol turnira je izjavio da hrvatski teniser ima prava da uloži žalbu na suđenje tokom meča i da ukoliko dođe do iste, naravno da će biti razmotrena.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, Grend Slem, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.