Postanite i Vi Deo Najvećeg i Najpopularnijeg Teniskog Sajta

 

Zašto Tenis Uživo?

TenisUzivo.com je ubedljivo najveći i najpopularnij teniski sajt u Srbiji, sa skoro pola miliona poseta u 2012 godini (Izvor: Google Analytics) i sa preko 40,000 fanova na Facebook-u. Od stvaranja TenisUzivo.com u novembru 2011., naš tim je do dan danas objavio preko 1,200 tekstova, podelio preko 600 kvalitetnih slika, i odradio preko 400 live prenosa. Takođe TenisUzivo.com saradjuje sa Teniskim Savezom Srbije, i takodje je dobijao akreditcaje za FED i Dejvis kup mečeve Srbije, a uz to smo uradili i nekoliko intervjua sa našim teniserma. Mi se pripremamo za novu sezonu u kojoj želimo da budemo još jednom na visini zadatka i više od toga, a za tako nešto su nam potrebne nove kolege.


Tražimo volontere. Ako se pokažete, mogućnost za pristojnu zaradu postoji

“Guru” za socijalne medije

Ekspert za socijalne medijeProvodite previše vremena na internetu i društvenim mrežama? Imate zamisao kako da se pridobiju novi fanovi i da unapredite našu prezentaciju na društvenim mrežama? Takodje ste dobri u komunikaciji, a i snalažljivi ste. Najbolji pokazitelj vašeg znanja u ovom polju je što već posedujete Facebook fan stranicu sa više hiljada fanova. Prednost je da je stranica slične tematike. Prijavite se!


“Brzi gonzales”

Brzi gonzales Ova kategorija je povezana sa prethodnom, ali uz dodatak brzine. Volite i želite da prikažete rezutat nekog meča brže od svih ostalih? Da pokažete na Facebook grupi neku najnoviju sliku nekog od naših tenisera, ili prezentujete pobedu nekog od njih kroz sliku i kratak tekst? Uz to posedujete administrativne osobine i pedantnost? Pa vi ste stvarno brzi gonzales! Prijavite se!


Svetski, a naš, teniski ekspert

Tenis eskpert, Novinar Srbija Volite i pratite tenis od malih nogu; vidite tenis kao jedan kvalitetan sport i van granica Srbije; pratite događana na međunarodnoj teniskoj sceni, na stranim sajtovima i popularnim teniskim časopisima kao Tennis.com, ESPN tennis, Eurosport Tennis, TennisHead, Sports Illustrted Tennis section itd. Volite da analizirate mečeve, kreativni ste pisac, a i nemate ništa protiv da prevedete delove engleskog teksta na srpski kako bi ponudili našim čitaocima najsvežije i najinteresantnije teniske vesti. Prijavite se!


Za onog/onu “pravog/pravu” možemo ponuditi dinamičan rad, priliku za „rast“ u vidu da postanete deo našeg akreditovanog tima.

Obratite pažnju da je ova ponuda volonterskog karaktera, ali, ako se dokažete i premašite naša očekivanja, mogućnost za pristojnu zaradu postoji. Ako nam pomognete da Tenis Uživo postane još uspešniji nego do sada, bićete adekvatno nagradjeni.

Nema više čekanja, ekipa Tenis Uživo je nestrpljiva i želi da vas upozna! Zato ako mislite da posedujete nekih ili sve od gore navedenih kvaliteta, popunite sledeći formular i napišite nam zašto ste upravo vi najbolji za navedenu ulogu!

Prijavi te se

    Vaše ime (*)

    Vaši emejl (*)

    Želim da pomognem kao (više opcija možete selektirati držeći pritisnuto dugme CTRL) (*):

    Vaša poruka (*)

    Nema komentara.