10/01/17 - 13:27h

Kakvi su planovi Endija Mareja za period kada završi karijeru?

 


Svakako da je rano da se u ovom momentu time bavi, ali, kako Endi zamišlja svoj život nakon profesionalne karijere tenisera?


zimbio.com


U momentima kada se pažnja svetske teniske javnosti usmerava ka Melburnu i prvom Gren slem turniru, najbolji svetski teniser, Endi Marej, u intervjuu koji je dao britanskom Tajmsu, izneo svoje planove za vreme po okončanju igračke karijere.

-Siguran sam da ću na neki način biti blizu tenisa, želeo bih nešto da vratim sportu koji mi je dao toliko. Brinem mnogo o britanskom tenisu, voleo bih da krene bolje. Takođe, nekada bih voleo da budem trener, ali ne odmah posle karijere izjavio je Britanac za Tajms.

Trenutno najbolji teniser sveta je i veliki obožavalac fudbala, navija za Arsenal, ali i za Hibernijan, klub za koji mu je deda igrao pedesetih godina.

-Voleo bih i da se na neki način uključim u fudbal. Gledam mnogo utakmica i igram fantazi igrice. Naravno, provodiću i mnogo više vremena sa porodicomdodao je Mari.

Marej, iza kojeg je najuspešnije godina u karijeri, prokomentarisao je i svoja razmišljanja o tome da li treba da prihvati orden viteza Velike Britanije.

Pričao sam sa nekoliko bliskih ljudi. Nemam mnogo godina, ponuđena mi je velika čast, ali i velika odgovornost. Još sam mlad, takmičim se i ne želim da mi išta odvlači pažnju sa terena zaključio je Britanac.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Endi Marej, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.