06/10/15 - 11:49h

Kad se Nole nasmeje od srca! Srbin u razgovoru sa robotom! (Video)

 


Novak Đoković, najbolji srpski teniser svih vremena i već dugo vremena prvi i najbolji teniser sveta je nakon tri osvojena gren slema svoje oružje usmerio ka trofeju u glavnom gradu Kine, Pekingu. Ovaj turnir je u prethodne tri godine osvajao baš ponos srspke nacije- Đoković, a u Peking logično dolazi kao prvi nosilac i branilac titule.

Nole

Novak je živa vatra na terenu, osvaja turnire redom, mentalno je najstabilniji teniser, fizički najspremniji.

Ali kada se je reč o šali, i tu je uvek prvi. Nimalo ne čudi što Nole nosi nadimak Đoker (engleski: joker=onaj koji se šali), jer on koristi svaku priliku da tenis učini zabavnim i naglašava da je njegov moto da uvek igra ali i da se zabavlja na terenu.

Novak Djokovic Interview With Robot in Beijing 2015 #HD

Tako je u okviru turnira koji igra u narednom periodu posetio i jedan tehnološki centar u Pekingu i tamo je verovali ili ne razgovarao sa robotom! Ok, verovatno smo očekivali da u tom centru postoje stvari poput robota, ali je ovaj maleni govornik nasmejao i samog Novaka svojim govorom, najpre čestitkom koju je uputio za uspehe Noletu, a onda i smehom, na šta je Novak reagovao vrlo spontano, smejući se glasno i od srca na viđeni prizor. Sigurni smo, nasmejaćete se i vi!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP u Pekingu, Novak Djoković, Tenis Video, Teniseri, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.