25/07/12 - 22:20h

Jovanovski – Krunić live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 10h)

 

Srpske teniserke Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić igraju, jedna protiv druge, meč četvrtfinala na turniru u Bakuu. Obe naše teniserke sjajno su do sada nastupale na ovom turniru i prava je šteta što će se sastati već u četvrtfinalu, ali je makar jedno sigurno Srbija će imati polufinalistkinju u Azerbejdžanu. Meč počinje oko 10h, a možete ga pratiti na našem sajtu.

Live prenos počinje za


Aleksandra je na ovom turniru fenomenalna. Prvo je kroz kvalifikacije stigla do glavnog žreba, da bi potom u prvom kolu bila bolja od Čehinje Andree Hlavackove sa 2:1, po setovima 6:1, 6:7, 6:4. U drugom kolu je mlada Srpkinja bila bolja od Španjolke Lare Pus-Tio sa 2:0, po setovima 7:6, 6:3, te je tako stigla do duela sa sunarodnicom.

Bojana je do megdana sa Aleksandrom stigla tako što je u prvom kolu bila bolja od Ukrajinke Curenkove sa 2:1, po setovima 6:3, 2:6, 6:3, dok je u drugom kolu imala lakši posao protiv Ruskinje Valerije Solovljeve, koju se savladala sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3.

Ovo će biti prvi međusobni duel naših teniserki, a nama ostaje da im poželimo dobru igru i neka pobedi bolja. Podsećamo Vas da meč naših teniserki možete pratiti na našem sajtu.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Bojana Jovanovski, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.