15/01/12 - 21:32h

Jovanovski- Delakva live prenos – Gledajte direktan prenos

 

Noćas od 01:00 počinje Australian Open. Prvi mečevi su tada na programu, a jedan od prvih mečeva na ovom turniru igra i Bojana Jovanovska. U direktnom prenosu na našem sajtu moćićete da pratite njen meč protiv Kejsi Delakve.

Live prenos počinje za


Ovo će biti jedan zanimljiv duel izmedju Bojane i Australijanke Delakve. Naša teniserka je favorit u ovom meču jer je daleko bolje plasirana na WTA rang listi nego Australijanka.

Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Moramo i pored ove činjenice uzeti u obzir to da Kejsi Delakva igra, tako reći, na domaćem terenu i da će publika, logično, biti na njenoj strani. Srećom pa je reč o prvom kolu ovog Grend slema i zato ne očekujemo preveliku posetu na tribinama koja bi možda svojim navijanjem Bojanu izbacila iz ritma.

Očekujemo da Bojana kontroliše meč i trijumfuje u njemu čime bi sebi obezbedila plasman u drugo kolo Australian Opena gde će najverovatnije za protivnicu imati Viktoriju Azarenku.

U svakom slučaju, Bojana mora prvo da pobedi u ovom meču kako bi došla do drugog kola. Uz direktan prenos na našem sajtu moćićete da pratite ovaj meč i da navijate za Bojanu koja će nam, nadamo se, doneti prvu pobedu na ovom turniru.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Australian Open, Direktan prenos, Grend Slem, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.