06/02/16 - 16:26h

Jorović: Pružila sam solidan otpor, hvala na prilici

 

Srpska teniserka Ivana Jorović nije uspela da savlada Španjolku Garbinje Muguruzu u prvom meču duela Srbije i Španije. Peta teniserka sveta je slavila sa 6:3, 6:1, ali je Jorovićeva zadovoljna kako je odigrala meč.

Jecmenica i Jorovic

Ivana Jorović je na teren izašla umesto Bojane Jovanovski koja je bila predviđena za ovaj meč. Nije bilo lako sa petom teniserkom sveta, Garbinje Muguruzom, ali je mlada Ivana pružila solidnu igru. Nakon meča Jorovićeva je rekla da je zadovoljna pruženom partijom i zahvalila se selektorki na pruženoj šansi.

Drago mi je što sam pružila solidan otpor Muguruzi i zadvoljna sam kako sam odigrala. Zahvalila bih se selektoru Tatjani Ječmenici što je odlučila da mi pruži šansu. Muguruza je sjajna igračica, medju deset najboljih na svetu i ima mnogo iskustva.

Garbinje Muguruza je Španiji donela prednost od 1:0, a nakon što je Jelena Janković poražena od Karle Suarez Navaro, Španija je prvi dan takmičenja u prvom kolu Svetske grupe II završila sa velikom, ali ne nedostižnom, prednošću od 2:0.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Fed kup, Ivana Jorović, Srbija - Španija, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
VESNA February 6, 2016 Odgovori

PREDNOST ŠPANIJE OD 2:O, NE SAMO DA JE NEDOSTIŽNA, NEGO JE ZA ŠPANKINJE POSAO VEĆ GOTOV. KO JE TO KO ĆE DA IGRA SUTRA I DA POBEDI ???? NEMA U NAŠOJ REPREZENTACIJI IGRAČICA TOG KALIBRA, NA ŽALOST. JECA NAM JE BILA JEDINA ŠANSA, ALI JE SAMA TA ČINJENICA, KOJE SU SVI SVESNI, PA I SAMA JELENA, BIO PREVELIKI TERET ZA NJU. PSIHOLOŠKI, MOŽDA BI SAMO NOVAK ĐOKOVIĆ MOGAO DA “SVARI” TAKO NEŠTO. ODSUSTVO ANE IVANOVIĆ JE TAKO POGUBNO PO NAS, KAO ŠTO JE TO PROŠLE SEZONE BILO NOLETOVO ODSUSTVO U DEVIS KUPU. ŠTA DA SE RADI. DA PROPRATIMO I TO SUTRA I POSLE DA ŽALIMO ZA PROPUŠTENOM ŠANSOM PRED DOMAĆOM PUBLIKOM, PA IDEMO DALJE. TO GLEDANO NA DUŽE STAZE. A NA KRAĆE, IDEMO U SOFIJU DA GLEDAMO VIKTORA.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.