17/04/16 - 19:53h

Jorović: Nedostatak strpljenja uzrok poraza

 

Na pres konferenciji nakon poraza od Kirsten Fliplkens, Ivana Jorović je istakla da joj je nedostajalo strpljenje u odlučujućim trenucima.

Ivana-Jorovic-e1358671821127

Pokušala sam da ispoštujem taktiku, dala sam sve od sebe ali nisam uspela. Ključ je u tome što nisam bila strpljiva kada se lomio meč. Ona je dobra teniserka, jeste iskusnija ali mislim da to nije presudilo. Ni servis mi nije išao kad mi je najviše trebao. Ipak, sve bi bilo drugačije da sam bila strpljivija na dve set lopte koje sam imala – rekla je mlada Čačanka nakon meča.

Srbiji sledi povratak u Evro-afričku zonu…

Mislim da će nam biti lakše nego prošli put. Do februara, kada se turnir bude igrao, steći ćemo još iskustva, napredovaćemo. Do tada i Aleksandra i ja možemo u Top 100. Mislim da ćemo vratiti Srbiju gde joj je mesto.

O atmosferi…

Publike nije bilo puno, ali je sjajno navijala. Bili su zaista glasni, pružali su nam podršku kada je trebalo.Bilo je divno igrati pred tim ljudima.

Ivana Jorović sledeće nedelje učestvuje na WTA turniru u Pragu.

Poraz Srbije ublažile su Nina Stojanović i Jovana Jakšić, koje su u dubl meču savladale Bonaventur i Mestak sa 4:6, 6:0, 10:5.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Fed kup, Srbija - Belgija, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.